Dudica Admin

Posts : 809 Join date : 2010-09-24 Age : 35 Location : Srbija
 | Naslov komentara: Toše je bio proizvod određenog vremena, ali je bio fantastičan muzičar 2011-11-23, 05:57 | |
| Dobili ste nekoliko Porina zaredom. Kako ste se osjećali kad ste dobili prvi, a kako kad ste dobili zadnji? Prvi Porin su mi dodijelili Let3 koji su bili u starim, proširenim muškim gaćama s prorezom za pišu. Mi se znamo iz perioda Doriana Graya i bilo im je jako drago zbog mene. Ja sam bio izvan sreće. Treći i četvrti put kad sam ga zaredom dobio osjetio sam da sam malo dosadio kolegama. Ali, mislim da je razlog zašto sam ja drag svojim kolegama ne samo moje pjevanje, već i običan način na koji ih pozdravim, način na koji vide da sam ja normalna osoba kojoj je stalo do drugih ljudi, moj način ophođenja s njima. Mislite na općenitu kulturu i simpatičnost u međuljudskim odnosima? Primjerice, razoružavajuće topao način na koji je Vama prilikom upoznavanja prišao Toše Proeski? Tako je, baš to! Toše je bio proizvod određenog vremena, ali je bio fantastičan muzičar. On je možda bio najbolji muzičar koji se na ovim prostorima pojavio. On je bio bolji od mene. Pokazao je dominaciju nad mikrofonom... to nije bilo samo pjevanje, već pomaci, način na koji prilaziš mikrofonu, koliko mu prilaziš. Ne samo da je dečko bio nevjerojatno kulturan i pristojan - što ljudi vole - nego je bio i genijalan muzičar.  | |
|