Tony Cetinski prica o Tosi ( HTZ Mark Marku - Zajdi Zajdi )
3 posters
Autor
Poruka
alen_tose Admin
Posts : 194 Join date : 2010-09-29 Age : 32 Location : Bosna i Hercegovina,Zivinice
Naslov komentara: Tony Cetinski prica o Tosi ( HTZ Mark Marku - Zajdi Zajdi ) 2011-06-03, 21:56
Nakon odlicne izvedbe stare makedonske pjesme Zajdi Zajdi koju je otpjevao Mark Marku u ziriju se nalazio i Tony Cetinski koji je pricao o svom bratku Tosetu : ,, Meni je uvijek tesko kad cujem Zajdi,Zajdi nakon sto je Tose Proeski otisao negdje drugdje i nikad necu reci bio Tose Proeski je bio.Tose Proeski je nezamjeljiva osoba,nezamjeljiva dusa,nezamjevljiv covjek.Ima jedna,ima par tih birtija gdje smo se zajedno znali naci,druziti i nikad necu zaboraviti na nasem jednom koncertu u 07:00 ujutro on pjeva Zajdi,Zajdi, znas sta znaci 07:00 ujutro pjevati uopce, i to je tako savrseno zvucalo da uopce nebi zelio usporecivati ni ti to ne zelis, al imoram ti priznati da si mene definitivno srusio i ja sam gotov i ja vise ne mogu funkcijonirati, moram naci rijeci,mozes li ti naci rijeci prave kasnije kad se vidimo iza stejda i za mene si ti pobijednik za slijedecih 5 sezona" u jecaju govorio je Tony.
Dudica Admin
Posts : 809 Join date : 2010-09-24 Age : 35 Location : Srbija
Naslov komentara: Re: Tony Cetinski prica o Tosi ( HTZ Mark Marku - Zajdi Zajdi ) 2011-06-03, 22:43
Istinu je rekao
alen_tose Admin
Posts : 194 Join date : 2010-09-29 Age : 32 Location : Bosna i Hercegovina,Zivinice
Naslov komentara: Re: Tony Cetinski prica o Tosi ( HTZ Mark Marku - Zajdi Zajdi ) 2011-06-04, 00:10
alen_tose Admin
Naslov komentara: Re: Tony Cetinski prica o Tosi ( HTZ Mark Marku - Zajdi Zajdi ) 2011-06-04, 00:10
Dudica (citat):
Istinu je rekao
nazalost istina
kristinaril My little One
Posts : 94 Join date : 2011-03-21 Age : 35 Location : Požega Croatia Tošin fan zauvijek.<3
Naslov komentara: Re: Tony Cetinski prica o Tosi ( HTZ Mark Marku - Zajdi Zajdi ) 2011-06-04, 03:30
Tony je rekao istinu.. volio ga je poput brata.nedostaje nam Anđeo
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Tony Cetinski prica o Tosi ( HTZ Mark Marku - Zajdi Zajdi )
Tony Cetinski prica o Tosi ( HTZ Mark Marku - Zajdi Zajdi )