| Album Tose & Prijatelji | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Guilty Simply the best
Posts : 629 Join date : 2010-09-24 Age : 42 Location : Macedonia
| Naslov komentara: Album Tose & Prijatelji 2010-09-24, 10:26 | |
|
Toše Proeski – Još uvijek sanjam da smo zajedno
Aki Rahimovski – Kasno je za sve
Kaliopi – Zauvijek
Bojan Marović – Budi dobra prema seb
Nina Badrić – Znam te ja
Tony Cetinski – Zajedno
Jelena Tomašević - Gde da odem da te ne volim
Boris Novković – Vraćam se
Elena Risteska – Mogli smo
| |
|
| |
Guilty Simply the best
| Naslov komentara: Kasno je za sve 2010-09-24, 10:27 | |
| Kasno je za sve
Lažeš me i sad Pod tom kišom koja pada po nama Dok te gledam sanjam kako mijenjam te A već sada znam Uzalud je, o, uzalud je sve to
I bio bih k′o ti Al′ ja ne znam kako treba lagati I kako se od sebe sakriti Kad sve je moje tvoje Otkad znam te
Kasno je za sve Kao da me tvoja ljubav na prepoznaje I kao da me pola nema kada staneš pred mene Al′ to je moja stvar E, da si sa mnom, samo noćas bar
Kasno je za sve Znam da neke stvari nikad se ne poprave I svaki dodir tvoj je samo tanki trag Na tom putu očaja Što vraća me bolno sjećanje | |
|
| |
Guilty Simply the best
| Naslov komentara: Zauvijek 2010-09-24, 10:28 | |
| Zauvijek
Nisam ti uspjela toliko reći Pa ću ti sada napisati Svaku riječ visine će prenijeti tebi U tišini čujem tvoje tragove Znaj da ti u ljubav spojio si sve.
Zauvijek znam da pamtit ću sjaj u tvojim očima I ostajem tu sačuvati dar tvog toplog osmijeha Zauvijek znaj da slijedit ću trag gore među zvijezdama Jer znam to tvoj je glas u noćima bez mjeseca.
Vidiš li koliko molim za tebe Da te bar mogu ja imat kraj sebe Svaku riječ visine će prenijeti tebi U tišini čujem tvoje tragove.
Znaj da ti u ljubav spojio si sve Zauvijek znam da pamtit ću sjaj u tvojim očima I ostajem tu sačuvati dar tvog toplog osmijeha Zauvijek znaj da slijedit ću trag gore među zvijezdama Jer znam to tvoj je glas u noćima bez mjeseca. | |
|
| |
Guilty Simply the best
| Naslov komentara: Budi dobra prema sebi 2010-09-24, 10:29 | |
| Budi dobra prema sebi
Kažu da noći provodiš u gradu I da te često sreću pijanu I da od tebe samo prave šalu Ne bi oni tako da sam ja tu Ne bi oni moju dragu. Kažu da ideš od ruke do ruke Da si sa svakim najviše dan – dva A ja crvenim od kajanja i bruke Ne bi ti tako da sam tamo ja Al' ja neću doći nikada.
Mala, šta radiš to dok nema me Da li mi se tako svetiš Il' su to te godine. Mala, za ono loše oprosti mi Ne daj da te ljubav uništi Budi dobra prema sebi ti. | |
|
| |
Guilty Simply the best
| Naslov komentara: Znam te ja 2010-09-24, 10:29 | |
| Znam te ja
U tom beskraju tvojih slatkih laži koje slabe moje moći da ti kažem nemoj
Sve si srušio i ranio mi srce u njemu nema mene u njemu ti si heroj
Dok ljubiš me ti već nisi samnom al´ slaba sam i na sve pristajem
Znam te ja što dotakneš ti slomiš popola znam te ja al´ uzmi kad je tvoje do kraja
Znam te ja nek´ ona noćas malo pričeka znam ja sve al´ vječno bih sa tobom ostala
U tom treptaju koji život znači koji nosi tople noći kao miris juga
Ja sam ostala zarobljena tobom spremna da ti budem čak i ona druga
Jer ne znam bez tebe da živim ostavi mi barem čekanje
Znam te ja što dotakneš to slomiš popola znam te ja al´ uzmi što je tvoje do kraja
Znam te ja nek´ ona noćas malo pričeka znam ja sve al´ vječno bih sa tobom ostala | |
|
| |
Guilty Simply the best
| Naslov komentara: Zajedno 2010-09-24, 10:30 | |
| Zajedno
Zajedno u dobru i u zlu Kunem se Jer samo ti u meni vidiš Ono najbolje
Priznajem, na ljubav imun sam Bio ja Sve dok ti na srce nisi Potpis stavila
Topao krevet i najljepša žena, što može Sreća još biti Tiho u sebi ja zamolim Boga nek′ ljubav Ovu od svega štiti Noći i dane bez broja sam drugima dao I svojima zvao U njima tražio tebe i sad kad te imam Što može biti Bolje od toga Sad kad te ljubim Ja ljubim anđela svoga
Od usana nek′ dijeli nas tek kiša Poljubaca
K′o prvi put ja ljubim tebe, ljubim tebe Svoga anđela | |
|
| |
Guilty Simply the best
| Naslov komentara: Gde da odem da te nevolim 2010-09-24, 10:31 | |
| Gde da odem da te nevolim
Više i ne brojim godine Čak i ne živim više ja u ovoj Stvarnosti Nikome se više ne nadam I više nikog ne čekam jer znam da Nisi ti Dan za danom sve sam bliža svojoj Istini Čuvam to što nemam – čuvam sve što Bio si
Gde da osvanem a da te više ne Tražim u drugim ljudima Gde da odem da te ne volim Gde kad dolaziš u moje snove da Bih te kao nekad ljubila I da tvoju dušu zagrlim
Šta mi vredi sad što pitam se Da li si sam kao i ja u hladnim Noćima Nikad ti nisam priznala Moje je sunce ostalo u tvojim očima | |
|
| |
Guilty Simply the best
| Naslov komentara: Vracam se 2010-09-24, 10:32 | |
| Vraćam se
Najljepše svjetlo sad me budi I slike sretnog djetinjstva Ovdje su samo dobri ljudi Tu nema patnje ratova
Sjećanja još su zlatne boje (i zauvijek ostat će tu) Ljubav je dijamantni prah Ovdje se godine ne broje (sve je ovdje kao u snu) Više me ničeg nije strah
I gdje nas život vodi Sasvim je svejedno Jer srce dobro zna Da smo uvijek bili jedno.
Vraćam se ja kroz toplu kišu uza duge Vraćam se ja sa obala gdje nema tuge Nošen na vjetru što pjeva kroz šume Zauvijek tebi vraćam se | |
|
| |
Guilty Simply the best
| Naslov komentara: Mogli smo 2010-09-24, 10:32 | |
| Mogli smo
U maloj sobi ja Negdje na kraju svemira I jedna želja, jedna suza i jedna
Tiha molitva Da prebolim te ja I krenem putem osmijeha
Tamo gdje je duge sjaj Gdje ljubav nikad nema kraj Tamo idem ja
Da budem sretnija
U toj sam sobi sve Svoje snove sanjala Da se budiš sa mnom, zagrliš me
I kažeš: ''Anđele, Dobro jutro, volim te, Ja te trebam najviše''
Al' uzela mi druga san Uzela mi noć i dan I krade meni jutrom te
Kada ideš od mene
Mogli smo Od života uzet' svašta Al' moje srce grijeh ne prašta
Kao vosak suze peku Neka teku Neka teku Lako si me dušo dao Zar bolje nisi mog'o, znao Jer kad si je ljubio, mene si gubio ti A znao si | |
|
| |
alen_tose Admin
Posts : 194 Join date : 2010-09-29 Age : 33 Location : Bosna i Hercegovina,Zivinice
| Naslov komentara: Re: Album Tose & Prijatelji 2010-11-19, 05:54 | |
| Cuo sam sve pjesme i nekako od Borisa mi se najvise svida..I da priznam ne slusam niejdnu drugu pjesmu sa novog albuma samo "Jos uvijek sanjam da smo zajedno". | |
|
| |
mrtosence My little One
| Naslov komentara: Re: Album Tose & Prijatelji 2010-11-19, 09:06 | |
| - alen_tose (citat):
- Cuo sam sve pjesme i nekako od Borisa mi se najvise svida..I da priznam ne slusam niejdnu drugu pjesmu sa novog albuma samo "Jos uvijek sanjam da smo zajedno".
od ovoj album ke ostane da se slusa pesnata na tose jos uvijek sanjam da smo zajedno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Album Tose & Prijatelji | |
| |
|
| |
| Album Tose & Prijatelji | |
|