Emi Moderators
Posts : 229 Join date : 2010-09-24 Age : 39 Location : Srbija, Beograd
| Naslov komentara: Najveći Tošini hitovi u dva boks-seta u izdanju Hit rekordsa za fanove u Hrvatskoj 2011-01-30, 04:31 | |
| Najveći Tošini hitovi u dva boks-seta u izdanju Hit rekordsa za fanove u Hrvatskoj Hrvatska izdavačka kuća Hit rekords ovih dana je objavila nekoliko interesantnih izdanja Toše Proeskog. Evo o čemu je riječ. "Toše Proeski: Best of 2" je produžetak CD-a sa najvećih hitovima - "Best of", objavljen krajem 2009 godine. Aktuelni CD donosi 17 Tošinih hitova, kao što su: "Igra bez granica", "Srce nije kamen", "Veži me za sebe", "Zvezdo Severnice", "Nesanica", "Žao mi je"..., kao i tradicionalne "Kaleš bre Anđo" i "So maki sum se rodil". Osim najvećih hitova, "Hit rekords" je objavio i dva boks-seta. Ime - Toše Proeski 3 DVD boks-set sadrži albume: "Ako me pogledaš u oči", "The Hardest Thing" i "Toše i prijatelji - Još uvijek sanjam da smo zajedno". Toše Proeski 3 DVD boks-set sadrži koncertne snimke zabilježene 2004-e, 2006-e i 2007-e godine na "Gradskom stadionu" u Skoplju, kao i snimke Beogradske Arene, zagrebačke Tvornice i sa Hrvatskog radijskog festivala... I u Srbiji, u izdanju City Records bilo je objavljeno nekoliko Tošinih albuma, sa najvećim hitovima - Platinasta kolekcija, Ultimativna kolekcija, Live kolekcija... U Makedoniji pak je aktualan album "Sa ljubavlju od Toše". Na albumu se nalazi 15 pjesama, novi hit "Nasloni glavu na moje rame" iz radionice Nenada "Tuti Fruti bend" Ninčevića, i još 14 koververzija poznatih svjetskih hitova, koje je Toše pjevao na svojim koncertima, u svom domaćem studiju, TV-emisijama, ili jednostavno pred ljudima sa kojima je jednostavno želio da podijeli prekrasnu muziku. Datum 29. 01. 2011. Izvor: mmm.com.mk | |
|