Todor Tose Proeski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


MILION SRCA JEDNA MOLITVA
 
HomeDETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE EmptyTražiRegistracijaLogin
Prijatelj Foruma
DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Elitninenadm32
Ko je prisutan na forumu
Ukupno korisnika online 1: 0 registrovanih, 0 skriven, 1 gost

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 201 dana: 2012-01-25, 01:22
Traži
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Kontakt za clanove
toseproeski@ angelic.com

 

 DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE

Go down 
AutorPoruka
Dudica
Admin
Admin
Dudica

Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 32
Location : Srbija

DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty
KomentarNaslov komentara: DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE    DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty2011-01-14, 03:08

Međunarodna Fondacija Toše Proeski ima čast najaviti Vam koncert So ljubov od Toše (Od Toše s ljubavlju) koji će se održati 25. siječnja u Sportskom centru Boris Trajkovski, u Skopju.

Koncert, koji se tradicionalno održava u čast rođendana makedonske legende Toše Proeskog započeti će u 20 h.Nastupiti će prijatelji i suradnici te oni koje je on najviše volio, djeca.Veliki zbor Zlatnog slavejča zajedno sa članovima Muzičkog kabineta iz Kruševa, otpjevati će premijerno skladbu Pasvord, na njegovu glazbu, aranžman Valentina Skenderovskog i stihova Ognena Nedelkovskog u kojima se nalaze asocijacije na Tošu.

Zapjevati će i zasvirati i Naum Petreski, Mile Kuzmanovski, Sintezis, Antonija Šola te druga balkanska glazbena imena, kao i Tošin bend.Koncept je drugačiji od dva dosad održana memorijalna koncerta za makedonsku zvijezdu.Ovog su puta ideju dali fanovi.Njihova je želja da čitava večer nosi Tošin pečat, da slušaju njegove pjesme, da gledaju njegov vedar i nasmijan lik na video-snimkama koje će se prikazivati na tri led ekrana, te da pjevaju njegove pjesme zajedno sa pjevačima koji će pjevati na sceni.

***

Također, na rođendanski datum, 25. siječnja 2011, kada je Toše trebao navršiti 30 godina, biti će objavljen i CD koji nosi isti naziv kao i koncert-So ljubov od Toše.Na albumu je snimljeno 15 pjesama, od kojih je 12 iz svjetske rock-antologije koje je Toše izvodio na svojim muzičkim susretima sa mladima, dvije pjesme su poznati hitovi a dosad nisu slušani u njegovoj interpretaciji (jedan je od Eltona Johna a drugi od Whitney Houston) te 15. pjesma Nasloni glavu na moje rame, koja će biti promovirana na radiu neposredno prije koncerta.Za ovu pjesmu postoji i video spot snimljen u Zagrebu ( autori pjesme su Tuti Fruti, Nino Ninčević i Miro Buljan).

Ove će godine koncert biti vedrijeg tona, za razliku od prijašnjih, kako bi se pjesmom slavio zvjezdani momak koji je glazbom i srcem objedinio balkanske narode, svojim ljudskim djelima postao idol svih generacija, i ostavio veliko glazbeno i duhovno naslijeđe za vječna vremena.

Veliki je interes balkanskih tv stanica za prijenos i snimanje ove glazbene manifestacije sa međunarodnom dimenzijom, od koje će sakupljena sredstva biti humanitarno namijenjena.

Organizator koncerta So ljubov od Toše je Međunarodna Fondacija Todor Toše Proeski, uz pomoć i tehničku podršku EVN i Aword a omogučeno od Ministarstva kulture.

Fanovi su sa velikom radošću dočekali i raritetnu snimku Can You Feel The Love Tonight,koju je legendarni pjevač prije nekoliko godina realizirao u svom domaćem studiju, a ovih se dana vrti na radio-stanicama.

Čitav Balkan prisjeća se Toše sa osmijehom na licu i radošću.Humanošću i dobrim djelim koje je činio, blistavom glazbenom karijerom i vanserijskim glazbenim kvalitetama ostavio je nezapamćen trag i afirmaciju makedonske glazbene kulture.

Toše,misionar ljubavi, i više od tri godine nakon odlaska u vječnost objedinjuje mlade i njegove sljedbenike, a oni postojano organiziraju humanitarne akcije kako bi ispunili njegov amanet-da pomažemo u svakoj situaciji, da živimo sa dobrotom i čovjekoljubljem.Jedan takav biti će na dan rođendana.

mmm.com.mk
DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Yom-toe12

_________________
Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom.
Ljubav se rađa, živi i umire u očima!


DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Igraake4ix3
Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Dudica
Admin
Admin
Dudica

Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 32
Location : Srbija

DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE    DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty2011-01-15, 03:37

DESETAK DANA DO KONCERTA POSVEĆENOG MEGA ZVIJEZDI

Pregovara se sa balkanskim zvijezdama

''So ljubov od Toše'', naziv je koncerta posvećenog Toši Proeskom, koji se drugu godinu za redom održava na njegov rođendan, 25. siječnja u sportskoj sali Boris Trajkovski u Skopju.Desetak dana prije koncerta, međunarodna fondacija Toše Proeski još uvijek nema sve detalje o događaju.
Za sada se zna da će nastupiti hrvatska pjevačica Antonija Šola, koja je sa Tošom otpjevala duet Volim osmijeh tvoj.Gostovati će i slovenski pjevač Marko Vozelj, poznat po duetu sa Kaliopi ''Denot se budi'', pjesma se njenog novog albuma ''Poraka''.Ostali gosti sa balkanske estrade još uvijek se ne znaju.
''Pregovaramo sa nekoliko zvijezda, no znati će se iduće nedjelje'', govori Slaven Ristovski, Tošin šogor.Od Tošinih prijatelja sa makedonske estrade sigurno ćemo vidjeti Sintezis, Nauma Petreskog i Milu Kuzmanovskog.Još dva imena sa makedonske pop estrade organizatori čuvaju kao iznenađenje.Svaki od gostiju otpjevati će jednu ili nekoliko Tošinih pjesama po svom izboru.

Pjesmu ''Pasvord'' za koju je Toše napisao glazbu, Ognen Nedelkovski tekst a Valentino Skenderovski aranžman, izvesti će djeca iz Zlatnog slavejča.Sve goste pratiti će Tošin bend.Detalji za cijenu ulaznica biti će dodatno objavljeni.

***

CD SA NAJLJEPŠIM SVJETSKIM BALADAMA

Na dan koncerta, promovirati će se CD sa najljepšim svjetskim baladama koje je Toše otpjevao uživo na svojim nastupima.CD će nositi isti naziv kao i koncert ''So ljubov od Toše'', a kao posveta biti će iskorišten originalni rukopis mega-zvijezde.
''Naziv koncerta i albuma osmislili su Tošini fanovi.Netko od njih sjetio se da ima autogram na kojem piše ''So ljubov od Toše''.
Taj autogram sa originalnim potpisom nalaziti će se na CD-u'', govori Slaven Ristovski.

***

ANIMIRANI SPOT ZA NOVU PJESMU NA HRVATSKOM

''Nasloni glavu na moje rame'', nova je Tošina pjesma koja će biti promovirana na dan koncerta.Autor glazbe i teksta je Neno Ninčević iz grupe Tutti frutti, a aranžman je Mire Buljana.Za pjesmu je već napravljen i animirani video spot.Čitava priča je animirana, osim Tošinog lika koji je umetnut sa njegovih starih nastupa.

***

TOŠE JE PREPJEVAO HIT ELTONA JOHNA

Pjesma Eltona Johna ''Can You Feel The Love Tonight'' biti će iskorištena kao reklamna najava koncerta.Pjesma je dio CD-a ''So ljubov od Toše'' a izvedena je na klavijaturama mega zvijezde.Originalnu verziju pjesme otpjevao je Elton John u filmu Kralj lavova.Toši se jako svidjela, snimio ju je, te sačuvao u klavijaturama.Ovo je jedna od Tošinih mnogih omiljenih pjesama koje se sačuvane i nakon njegove smrti.Snimljena je u demo verziji, i ostala je nedorađena, no po želji fondacije dovršili su je Aleksandar Mitevski, Zoran Đorlev, a Valentino Skenderovski je miksao.U pjesmu su dodane violine a pjeva i zbor ''Zlatno slavejče''.
Singl je već u eteru, promoviran na Radio Bubamara.

Vest.com.mk

_________________
Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom.
Ljubav se rađa, živi i umire u očima!


DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Igraake4ix3
Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Martina
My little One
My little One
Martina

Posts : 21
Join date : 2010-10-19
Age : 31
Location : Kragujevac

DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE    DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty2011-01-16, 06:59

Jedva cekam koncert. nedostajes andjele :(
Na vrh Go down
http://www.todortoseproeski.forumation.com
Dudica
Admin
Admin
Dudica

Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 32
Location : Srbija

DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE    DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty2011-01-17, 04:13

Toše Proeski

Rođendanski koncert sa novim pjesmama i CD

25 januara,na 30. rođendan makedonske zvijezde,biti će promoviran i novi nosač zvuka sa 15 pjesama - "Sa ljubavlju od Toše"

"Sa ljubavlju od Toše " je slogan sa kojim međunarodna fondacija "Toše Proeski" najavljuje tradicionalni koncert u čast rođendana velike makedonske zvijezde koji će se održati 25 januara u sportskoj sali "Boris Trajkovski"

Deset dana pred njegovo održavanje,organizatori će objaviti detalje oko predstojećeg nastupa - predviđeno je na sceni "Boris Trajkovski" da nastupe: Naum Petreski,Mile Kuzmanovski,"Sintezis",Antonija Šola i druga muzička imena,koji će biti pridruženi Tošinom bendu "Blue Fank individuals".Nastupit će i članovi zbora "Zlatno slavujče" koji će zajedno sa svojim drugarima iz Muzičkog kabineta Kruševo premijerno će ispjevati kompoziciju "Pasvord",za koju je muziku napisao Toše,aranžman je napravio Valentino Skenderovski, a tekst Ognjen Nedelkovski.U sali će biti i postavljena tri led ekrana na kojima će postojano ići Tošine snimke.

Pored najave,na dan 30.Tošinog rođendana biti će promoviran i CD naslovljen isto kao i koncert "S ljubavlju od Toše" , na kojem su smještene 15 pjesama - 12 od njih su poznati rok - hitovi što ih je pjevao Toše na svojim koncertima,plus dvije teme u njegovoj izvedbi od Elton Johna ("Can you feel the love tonight") i Whitney Huston i nova pjesma "Nasloni glavu na moje rame" (Tuti Fruti" ,Nino Ninčević i Miro Buljan),koja će biti pridružena uz videozapis koji je rađen u Zagrebu.

Početak koncerta je zakazan u 20 sati.(K.Š.)

utrinski.com.m/

_________________
Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom.
Ljubav se rađa, živi i umire u očima!


DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Igraake4ix3
Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Dudica
Admin
Admin
Dudica

Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 32
Location : Srbija

DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE    DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty2011-01-21, 03:42

I ELENA, MARTIN, MAJA.. NA KONCERTU ZA TOŠU
Kao što je poznato, koncert koji se 3. put održava u čast makedonske legende ima humanitarni i međunarodni karakter i na njemu će učestvovati poznati pjevači iz zemlje i Balkana-Zlatno slavejče, Naum Petreski, Mile Kuzmanovski,Sintezis, Antonija Šola, Crvena jabuka, Željko Samardžić, Marko Vozelj, Joana, Elena Risteska, Martin Vučić, Maja Odzaklievska i drugi.

Biti će otpjevane pjesme koje je pjevao Toše, no i promovirano nekoliko novih u njegovoj izvedbi, kao i njegove autorske pjesme.Koncert je ove godine kreiran prema želji fanova.Oni sugeriraju da vedar lik raspjevanog Toše čitavo vrijeme dominira, preko videosnimaka koje će se prikazivati na velikim led ekranima.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl stoje samo 250 denara.

No, to nije sve!Promocija nove Tošine pjesme-Nasloni glavu na moje rame kao i video-spot za nju, održati će se u hotelu Aleksandar Palace u ponedjeljak, 24. siječnja 2011. u 10.30.

mmm.com.mk

_________________
Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom.
Ljubav se rađa, živi i umire u očima!


DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Igraake4ix3
Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Sponsored content
DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE    DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE Empty

Na vrh Go down
 
DETALJI O HUMANITARNOM KONCERTU - SO LJUBAV OD TOŠE
Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Todor Tose Proeski Forum :: Tošin magični život :: Nove vijesti o Toši-
Idi na: