Todor Tose Proeski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


MILION SRCA JEDNA MOLITVA
 
HomeTOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE EmptyTražiLatest imagesRegistracijaLogin
Similar topics
Prijatelj Foruma
TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Elitninenadm32
Ko je prisutan na forumu
Ukupno korisnika online 1: 0 registrovanih, 0 skriven, 1 gost

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 201 dana: 2012-01-25, 01:22
Traži
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Kontakt za clanove
toseproeski@ angelic.com

 

 TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE

Go down 
AutorPoruka
Dudica
Admin
Admin
Dudica


Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 34
Location : Srbija

TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty
KomentarNaslov komentara: TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE   TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty2010-09-24, 12:10

Veliki koncert posvećen rođendanu Toše Proeskog
25.12.2009.-20:12. MakedonijaSa humanošću do svjetla.24. siječnja u sali Boris Trajkovski veliki koncert posvećen rođendanu najveće glazbene pop-ikone Toše Proeskog.

Ovaj će put biti otpjevano osam novih pjesama koje je Toše komponirao.Izvesti će ih velika balkanska glazbena imena.Neka od njih su Kaliopi,Elena Risteska,Hari Mata Hari,Boris Novković i Tony Cetinski.Sva sredstva sakupljena od koncerta namjenjena su osvjetljenju manastira Sveto Preobraženje.Veliki je zalog i Ministarstva kulture za očuvanje Tošinog lika i djela.Spomen kuća Proeski koja se gradi u Kruševu biti će gotova iduće godine.Detalji oko koncerta biti će prezentirani 5.siječnja.Zasada je fondacija otkrila o novim kompozicijama i novoj pjesmi „Još sanjam da smo zajedno“.
Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Dudica
Admin
Admin
Dudica


Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 34
Location : Srbija

TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE   TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty2010-09-24, 12:11

Zvjezde će pjevati Tošine nove pjesmeTony Cetinski, Boris Novković, Aki Rahimovski, Nina Badrić, Hari Varešanović, Jelena Tomašević, kao i makedonke Kaliopi i Elena Risteska, 24.siječnja/januara, dan prije Tošinog rođendana ,otpjevati će osam pjesama koje je Toše napisao.

Rađanje najveće makedonske zvijezde Toše Proeskog, slavit će se koncertom u sportskoj dvorani Boris Trajkovski u Skoplju, na kojemu će nastupiti pjevači sa balkanskih prostora. Pjevati će pjesme koje je Toše napisao prije smrti. Glazbenu elitu na manifestaciji nazvanoj Sa humanošću do svjetla ,koja će se održati 24.siječnja/januara, dan prije Tošinog rođendana, čine: Kaliopi, Elena Risteska, Tony Cetinski, Boris Novković, Aki Rahimovski, Nina Badrić, Hari Varešanović i Jelena Tomašević.

- Odlučili smo obilježiti dan rađanja našeg Toše i da ga slavimo kao praznik glazbe i ljubavi. Budući da je naš cilj ispuniti sve Tošine želje iduće godine realizirati ćemo još njih tri. Prva je osvjetljavanje manastira Sveto Preobraženje, druga da izdamo album sa kompozicijama na kojima je potpisan kao autor glazbe i treća da izgradimo križ pored manastira, rekao je Andrej Nikolovski, predsjednik fondacije Toše Proeski, na sinoćnjoj konferenciji za novinare.

>>> ISPUNJENJE ŽELJA
Nikolovski je otkrio da će na koncertu biti izvedena pjesma Još uvijek sanjam da smo zajedno, koju je Toše snimio dok je stvarao posljednji album Igra bez granica, te spot za nju. Uskoro će biti završen i spot za pjesmu Guilty sa engleskog albuma. Pokrovitelj nastupa biti će Vlada Republike Makedonije, Ministarstvo kulture i EVN Makedonija, kompanija koja će se pobrinuti za osvjetljavanje manastira u Kruševu.

- Projekt je složen jer je riječ o izgradnji podzemnog električnog kabelskog voda dugog 7 km. Čini se puno, no kada je riječ o Toši, ništa se ne može mjeriti sa njegovom osobnošću, rekla je Lenče Karpuzovska, direktor komunikacija u EVN.

Ova firma će biti zadužena i za promotivan i reklamni materijal koji će se emitirati prije koncerta Sa humanošću do svjetla. Na sinoćnjoj konferenciji za novinare bio je promoviran i prvi spot kampanje, u kojemu Toše naglašava da je njegova najveća želja da se izgradi manastir Sveto Preobraženje. Njegovo prikazivanje kod prisutnih je novinara i fanova pobudilo emocije, pa nisu mogli sakriti suze.

>>> MEMORIJALNI CENTA GOTOVA DO SVIBNJA/MAJA
Podržavajući koncert, Ministarstvo kulture najavilo je da će nastaviti tradiciju očuvanja lika i djela Toše Proeskog. - Poštivajući Tošine vrijednosti, koje su afirmirale Makedoniju širom svijeta, nastaviti ćemo sa aktivnostima vezanim uz njega. Na taj način ćemo pomoći ostvariti njegove neostvarene želje i snove, rekla je ministrica kulture RM, Elizabeta Kančeska - Milevska i dodala da se Memorijalni centar na Gumenju planira dovršiti do svibnja/maja.

Kamelija Levenska - Nikolovska, koja je vodila konferenciju za novinare, prisutnima je otkrila, da je osam pjesama koje će biti izvedene na koncertu, malen dio stvaralaštva koje je Toše stvorio tijekom života.

sitel.com.mk
Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Dudica
Admin
Admin
Dudica


Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 34
Location : Srbija

TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty
KomentarNaslov komentara: Koncertom će se slaviti Tošin rođendan   TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty2010-09-24, 12:12

a osam pjesama čiji je autor Toše Proeski,a u izvedbi pjevača sa kojima je zapjevao u duetu ili je planirao zapjevati, 24-og januara slijedeće godine u sali Boris Trajkovski, slavit će se rođendan makedonskog muzičkog velikana

Koncert je zakazan dan prije Tošinog rođendana, 25og januara, sa ciljem da taj dan njegova porodica obilježi rođendan u Kruševu, u intimnom krugu najbližih.

Predstavnici Fondacije Todor Proeski, večeras su u Aleksandar Palas na pres konferenciji saopćili detalje oko ovog dugoočekivanog muzičkog događaja.

-Pozivamo Tošine obožavatelje, koji u svakoj prigodi i na svoj način obilježavaju njegovo ime i produžavaju njegovo djelo, da podrže i ovaj muzički događaj, sa ciljem da ostvarimo dvije velike Tošine želje - da njegove pjesme pjevaju pjevači sa kojima je imao dragu suradnju i druga želja je da se osvijetli manastir Sveto Preobraženje - izjavio je Andrej Nikolovski, izvršni direktor Fondacije.

-Prošle godine na njegov rođendan ispunili smo dvije želje - izdavanje engleskog albuma i dokumentarni film o tome kako je nastao album, podsjeća Andrej.Novac koji će biti skupljen na koncertu, koji ove godine nosi naziv Humanošću do svjetlosti bit će namijenjen za osvjetljavanje Tošinog manastira, Sveto Preobraženje u Kruševu, kao i za krst visok 33,5 metara koji će se graditi u njegovoj blizini.

kao pokrovitelji javljaju se premijer Vlade i premijer Nikola Gruevski, Ministarstvo za kulturu i ministrica Elizabeta Mileska-Kančeska kao i EVN.

Ministrica Kančeska je naglasila da je rado pomogla projekat za obezbjeđenje finansija da bi se osvijetlilo mjesto na kojem je Toše našao svoj mir i koje je bilo njegov duhovni dom.

Lenče Kančeska, predstavnik EVN saopćio je da je EVN obezbijediti provod električnog voda od sedam kilometara, ali ostaje najteži dio - terenska izvedba, zbog nepristupnosti ovom planinskom terenu.

Osam bisera otkinutih iz Tošinog srca

Na koncertu će biti izvedeno osam pjesama od mnogih koje je Toše komponirao u svom studiju, a snimili su ih Toni Cetinski, Boris Novković, Nina Badrić, Aki Rahimovski, Elena Risteska, Kaliopi, Jelena Tomašević i Hari Varešanović.

Pjesme su se snimale u Zagrebu, a kao glavni koordinator je Slaven Risteski iz Fondacije i Tošina menadžerica - Ljiljana Petrović, koja bezrezervno učestvuje u organizaciji ovog događaja, od velikog značenja za obožavatelje, za makedonsku i balkansku javnost.

Više detalja o ovom koncertu bit će saopćeno na slijedećoj pres konferenciji, zakazanoj 5og januara.

Još uvijek sanjam da smo zajedno

Na koncertu će biti promovirana i pjesma sa Tošinim glasom "Se ušte sonuvam deka sme zaedno", koja u originalnoj hrvatskoj verziji nosi naslov "Još uvijek sanjam da smo zajedno". Autor je Miroslav Rus. Ta pjesma je snimljena na ljeto 2007 godine, kada se u njegovom studiju snimao posljednji Tošin album "Igra bez granica", ali Toše, autor i menadžerica Ljiljana Petrović, zadovoljni time kako je ispala pjesma, odlučili su da je sačuvaju za neki festival.

Iste godine 16og oktobra u saobraćajnoj nesreći kraj Nove Gradiške, Hrvatska, tragično gine makedonska legenda.

Spot za Guilty

Kamelija Levenska - Nikolovska, u ime Fondacije najavila je da se završava i spot za pjesmu "Guilty", sa engleskog albuma "The Hardest Thing", u izradi produkcije Dm, sa kojom je Toše imao odličnu suradnju. EVN se javlja kao finansijer spota.

Izvor: mmm.com.mk


TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Kruevo
Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Dudica
Admin
Admin
Dudica


Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 34
Location : Srbija

TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE   TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty2010-09-24, 12:16

TOŠE PROESKI - HUMANITARNI KONCERT ''TE SAKAME SITE'' 24. siječnja 2010.

TOŠE PROESKI

HUMANITARNI KONCERT
''TE SAKAME SITE''

SKOPJE, 24.01.2010. u 20 h

Dvorana „Boris Trajkovski“

''Te sakame site“ naziv je humanitarnog koncerta koji će se održati 24. siječnja 2010. u 20 sati, dan prije Tošinog rođendana, u dvorani ''Boris Trajkovski'' u Skopju.

Na koncertu će nastupiti Nina Badrić, Tony Cetinski, Aki Rahimovski, Kaliopi, Boris Novković, Bojan Marović, Jelena Tomašević i Elena Risteska.

Cijena ulaznice je 250 denara (4 eura), a ulaznice su u prodaji : Jugoton – tržni centar Skopje, saloni Together – Makedonija.


ULAZNICE U PRODAJI OD DANAS!!!!„Humanošću do svjetlosti“


Svojim dolaskom ispunit ćete Tošinu želju, i dovesti svijetlo u manastir Sv. Preobraženja.

Prihod od prodaje ulaznica ide za dovođenje struje u manastir Sv. Preobraženja u Kruševu.

Organizatori koncerta su Međunarodna fondacija Toše Proeski, Vlada Republike Makedonije i EVN Makedonija.


ISPUNIMO ŽELJU NAŠEM TOŠI.....NEKA ZASVIJETLI MANASTIRNa vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Dudica
Admin
Admin
Dudica


Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 34
Location : Srbija

TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty
KomentarNaslov komentara: Planule ulaznice za koncert u čast Toši    TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty2010-09-24, 12:17

Interes je ogroman već prvog dana puštanja ulaznica za humanitaran koncert u prodaju

Traži se karta više za koncert koji će se Toši u čast održati 24.siječnja u Sali ¨Boris Trajkovski¨ u Skopju!!Ulaznice za nastupajući događaj po cijeni od 250 denara prodaju se neviđenom brzinom još prvog dana puštanja u prodaju.


¨Interes je ogroman''-izjavili su iz glazbene trgovine Jugoton smještenoj u GTC.Osim u Jugotonu,ulaznice se mogu kupiti i u svim prodajnim salonima ''Togethera''.

Kako je i bilo najavljeno na posljednjoj press-konferenciji povodom humanitarnog koncerta koji će se održati ususret Tošinom rođendanu, 25.siječnja, u Skopju će nastupiti više balkanskih i domaćih zvijezda. U sali ''Boris Trajkovski'' nastupit će Tony Cetinski, Nina Badrić, Aki Rahimovski, Hari Varešanović, Jelena Tomašević, Elena Risteska i Kaliopi, a na koncertu će biti izvedeno 8 kompozicija koje je skladao Toše, koje su doradili ljudi sa kojima je Toše surađivao posljednjih nekoliko godina svog života.

''Već sam se složio da ću otpjevati pjesmu koju je Toše napisao i za koju je stihove napisao na engleskom jeziku. Znao sam da sklada vlastite pjesme, no Toše nije bio spreman da ih otpjeva jer je bio prekritičan i presramežljiv''-izjavio je Tony Cetinski za hrvatski Jutarnji list.
Premijerno pred skopskom publikom 24.siječnja biti će promovirana i nova skladba u Tošinoj izvedbi, ''Još uvijek sanjam da smo zajedno'', koju je napisao Miroslav Rus.

CD sa novim pjesmama sa Tošinim potpisom neslužbeno očekivan prije koncerta, najvjerojatnije će biti promoviran točno na dan rođendana, 25.siječnja. Sav prihod od ulaznica ići će za osvjetljenje manastira ''Sv.Preobraženje'' u Kruševu,čime će se ispuniti Tošina želja.
Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Dudica
Admin
Admin
Dudica


Posts : 809
Join date : 2010-09-24
Age : 34
Location : Srbija

TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty
KomentarNaslov komentara: Rasprodan koncert za Tošu   TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty2010-09-24, 12:19

U nedjelju 24.siječnja u sali Boris Trajkovski očekuje se više od 9.000 obožavatelja Proeskog


Rasprodane su ulaznice za koncert koji će se u nedjelju održati u čast Toši Proeskom,dan prije njegovog rođendana,u sali Boris Trajkovski u Skopju.Potraga za kartom više ovih dana izgleda kao nemoguća misija,obožavatelji makedonske pjevačke zvijezde koji su zakasnili kupiti kartu-ostali su kratkih rukava.

Neslužbeno,prodano je oko 9 000 ulaznica za predstojeći humanitarni koncert,naziva So humanost do svetlinata,na kojem će prvi put biti promovirana Tošina nova pjesma Još uvijek sanjam da smo zajedno,koju je napisao kompozitor Miroslav Rus.Upravo tako je naslovljen i novi album Toše i prijatelja,na kojem se nalazi 8 novih skladbi,čiju je glazbu napravio Toše,u interpretaciji Akija Rahimovskog,Tonija Cetinskog,Kaliopi,Nine Badrić,Bojana Marovića,Jelene Tomašević,Borisa Novkovića i Elene Risteske.
Tekstove pjesama koje se ovih dana mogu čuti i na radio stanicama napisali su Miroslav Rus,Marina Tucaković,Boris Novković,Jelene Trifunović,Snežana Popović i Sonja Buljan,dok su aranžmane radili Nikša Bratoš,Tihomir Preradović,Darko Juranović,Miro Buljan i Alek Aleksov.Njihova službena promocija biti će sutra navečer(u subotu) u hotelu Aleksandar palace ,u 20 h.Novi album Toše i prijatelja je dvostruki,uz vokalnu sadrži i instrumentalnu verziju pjesama.

Voditelji predstojećeg koncerta su 4 poznata tv imena- poznati makedonski showman Igor Đambazov,hrvatski tv voditelj Dalibor Petko,srpsko tv lice Milan kalinić i Dražen Bauković,crnogorski novinar i urednik zabavnog programa radio televizije Crna Gora.kako se najavljuje,24 siječnja Tošini fanovi će premjerno moći pogledati i videoizdanje pjesme Još uvijek sanjam da smo zajedno,kao i video za pjesme sa engleskog albuma Guilty i Forever in a day.


Na vrh Go down
https://todortoseproeski.serbianforum.info
Sponsored content

TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty
KomentarNaslov komentara: Re: TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE   TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE Empty

Na vrh Go down
 
TOŠE PROESKI - HUMANIT. KONCERT - TE SAKAME SITE
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Koncerti u znak sjecanja na Tosu
» Tose & Friends - Site sme nivni deca
» Tose Proeski - Ima li den za nas

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Todor Tose Proeski Forum :: Tošin magični život :: Nove vijesti o Toši-
Idi na: