Guilty Simply the best
Posts : 629 Join date : 2010-09-24 Age : 42 Location : Macedonia
| Naslov komentara: Tose Proeski - Naj Naj 2010-09-24, 11:47 | |
| NAJ, NAJ
Cekorev po nejna ulica kako blazen mesecar, I so stapki srekata ja merev, Mislata mi godese kolku li uzivase mojta draga Sinoka so mene. Selskite dozdovi na pomile oluci Se e vlazno a vo dusa gori. Kolku sreka nebeska vo krvta moja balkanska, takva sreka dur i strah mi stvori.
Daj,daj mi svoi usni da gi ljubam Naj,naj se do zori zlato moe Raj,raj e pokraj tebe sto te sakam Znaj, znaj se mo gode bezmerno. Daj,daj mi svoi krila jas da letnam Naj, naj se do zori zlato moe Raj, raj vo tvoite oci dzvezdi brojam Kraj, kraj neke dojde dojde nikogas.
Pa zastanav pred tvoita kapija, srceto da go napijam Da se smiri trepetna raka. Vrz nea zaspala svila razleana Da li znae kolku ja sakam. Vpostela gusna ti izlisni se zborovi Zatvaram oci, sonuvam vo boja. Koga ja dopiram I se krade vozdiska Zasiot svet zapira.
Daj,daj mi svoi usni da gi ljubam Naj,naj se do zori zlato moe Raj,raj e pokraj tebe sto te sakam Znaj, znaj se mo gode bezmerno. Daj,daj mi svoi krila jas da letnam Naj, naj se do zori zlato moe Raj, raj vo tvoite oci dzvezdi brojam Kraj, kraj neke dojde dojde nikogas.2x Nikogas…. | |
|